Imatran kaverikoirat Imatran kaverikoirat
Uutiset: SMF - Just Installed!
 
*
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy. Huhtikuu 20, 2019, 12:25:05 pm


Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan


Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Foorumin säännöt  (Luettu 4628 kertaa)
Kirsi ja Nova
Administrator
Jr. Member
*****
Viestejä: 78« : Marraskuu 22, 2007, 09:29:11 pm »

Ohjeita foorumin käyttäjille:

Hei kaikki, tässä on tarkoitus antaa joitakin yleisiä ohjeita kaikille jäsenille. Muista, että nämä ohjeet koskevat foorumin KAIKKIA OSIA: viestin lähettämistä, linkin lähettämistä, kuvien lataamista foorumille, avataria, nimimerkkiä, kommentteja ja kaikkea muutakin.

MUISTATHAN ETTÄ TUNNUKSESI JA SALASANASI OVAT HENKILÖKOHTAISIA JA NIITÄ EI TULE ANTAA MUILLE!
Jos olet antanut tunnuksesi jonkun muun käyttöön ja toisen kirjoittamien viestien johdosta tunnuksesi joutuu kirjoituskieltoon foorumilla, se tulee koskamaan myös sinua. Joudumme silloin poistamaan myös sinut foorumilta, koska me emme voi tietää kuka sen tunnuksen takana milloinkin kirjoittaa.


Juorut ja kunnianloukkaukset
 
Haitalliset tai loukkaavat kommentit, valheet, juorut jne. koskien jotakuta jäsentä tai jonkun sisarfoorumin jäsentä, puhuttuna tai kirjoitettuna, ovat kiellettyjä. Ilkeys, loukkaukset, tai mikä tahansa muu huono käytös tämän foorumin sivuilla tai sen ulkopuolella, johtaa sivuston hallinnoijan toimenpiteisiin. Mitään sellaista ei voida hyväksyä.

Kiroilu

Sinun ei tarvitse sensuroida itseäsi, mutta kunnioita niitä jäseniä, joilla ei ole tapana käyttää kirosanoja. Satunnainen kirosanojen käyttö on täysin hyväksyttävää, yletön kirosanojen käyttö ei ole. Tämä on foorumi, ei mikään hollitupa. Yhtä tärkeää on, että ne, jotka eivät itse kiroile, kunnioittavat toisten tarvetta joskus ilmaista itseään myös kirosanoilla.Foorumia koskevia sääntöjä

Tämän foorumin jäsenten täytyy noudattaa allamainittuja sääntöjä.
 
Sivuille ei ole sallittua lähettää mitään materiaalia, jonka tietää totuudenvastaiseksi ja/tai kunniaa loukkavaksi, tai joka on epätarkkaa, hyökkäävää, vulgaaria, vihantäyteistä, vainoavaa, rivoa, tarpeettomia kirosanoja sisältävää, seksuaalisluonteista, uhkaavaa, yksityisyyttä loukkaavaa tai muuten lainvastaista.

Viestit ilmaisevat lähettäjänsä näkemyksiä, eivät välttämättä foorumin näkemyksiä. Emme takaa viestien pätevyyttä tai hyödyllisyyttä emmekä ole vastuussa viestien sisällöstä. Tämä sivusto saattaa sisältää linkkejä toisiin sivustoihin ja tiedostoihin. Meillä ei ole vaikutusvaltaa niiden sisältöihin emmekä voi taata, etteivät ne sisällä loukkaavaa tai asiatonta materiaalia. Voimme kuitenkin varmuudella sanoa, että poistamme kaikki asiattomat linkit välittömästi tiedon saatuamme.

Voidakseen käyttää tätä foorumia on käyttäjien annettava käyttäjänimi, salasana ja sähköpostiosoite. Näiden foorumeiden hallinnoijat eivät ole vastuussa käyttäjien yksityisyyden suojaamisesta. Muista, että kaikesta, mitä näillä alueilla itsestäsi kerrot, tulee julkista tietoa. Älä siis jaa henkilötietojasi. Käyttäjät voivat halutessaan milloin hyvänsä muuttaa tai muuntaa profiilinsa tietoja. Jos löydät sivustolta toisen käyttäjän lähettämää kyseenalaista materiaalia, ota yhteyttä tämän sivuston moderaattoreihin.

Meillä on sinun antamasi oikeus poistaa tai muokata mitä tahansa näille foorumeille lähettämääsi aineistoa, jos koemme sen loukkaavan sääntöjämme, olipa sääntö erikseen mainittu tai ei. Hallinto varaa oikeuden peruuttaa sivuston sääntöjä loukkaavan jäsenyys, tapahtui loukkaus sitten tällä foorumilla, yksityisviestissä tai sähköpostitse tai muulla tavoin foorumin ulkopuolella.

tallennettu

Kirsi & Nova
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry:  


Ilmainen SMF-foorumi
MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2007, Simple Machines

Validi XHTML 1.0! Validi CSS! Dilber MC Theme by HarzeM